webcam facebook mail youtube
frontpage

Pârtia de schi este deschis, vă asteptăm cu drag!

Si OPEN
Pârtia funcționează în fiecare zi lucrătoare de la ora 13:00 până la ora 21:00. În zilele de weekend, în zilele de sărbătoare și în vacanțe este deschis de la ora 10:00 până la ora 21:00. Vă așteptăm la noi!

megnyilt-a-strand-logoval-HU-RO
renovare

Centrul de agrement și SPA Lobogó

 

 

Stațiunea Băile Homorod a reprezentat de-a lungul secolelor o destinație importantă pentru cei care își doreau relaxare și vindecare. Întreprinderea noastră familială și-a propus reînviorarea acestei tradiții, la standardele moderne, firești pentru zilele noastre, acesta fiind și motivul pentru care gama de servicii oferite a fost în permanență extinsă încă de la lansarea din anul 2000.
Obiectivul nostru este înființarea unui centru de recreere modern, unde asigurăm destindere nu doar celor care iubesc natura, ci și amatoriilor de sporturi de vară și iarnă. Oferta noastră este completată cu piscină, hipodrom și numeroase programe de relaxare.
Oaspeții noștri sunt întâmpinați de un anturaj pitoresc, posibilități de recreere activă, și se pot delecta cu bucate alese preparate din ingrediente naturale.

 

Vakcios berlet