Reguli și regulamente interne

Reguli și regulamente interne

 1. Regulament intern

  Restaurant

  Regulamentul Lobogó Resort cuprinde reguli care trebuie respectate pentru funcționarea corespunzătoare a restaurantului și pentru o experiență plăcută a clienților.

  Intrare și rezervare:

  În timpul programului de funcționare al restaurantului, oricine poate intra.

  Este obligatorie purtarea unei îmbrăcăminte adecvate pentru a intra în restaurant.

  Scoaterea căciulii sau a oricărui tip de acoperământ pentru cap la intrarea în restaurant.

  Este interzis fumatul în restaurant.

  Este interzis zgomotul, alte activități perturbatoare și comportamentul excesiv al copiilor în restaurant.

  Consumul de băuturi alcoolice în restaurant nu este permis persoanelor sub 18 ani.

  Mese:

  Este interzisă aducerea de mâncare și băuturi proprii în restaurant.

  Pregătirea și servirea mâncărurilor în restaurant se fac de către personalul restaurantului.

  Plată:

  Plata în restaurant se poate efectua în numerar, cu cardul bancar sau cu cardul de vacanță.

  Restaurantul își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în orice moment. Clienții au obligația de a respecta regulamentul restaurantului și de a colabora cu personalul acestuia.

  Wellness

  Regulamentul centrului de wellness al Lobogó Resort cuprinde următoarele reguli și cerințe:

  Intrare și utilizare:

  În timpul programului de funcționare al centrului de wellness, oricine poate intra.

  Obligația oaspeților este de a purta îmbrăcăminte adecvată (de exemplu, costum de baie, papuci, prosoape).

  Oaspeților nu li se cere să facă o programare prealabilă.

  Centrul de wellness își rezervă dreptul de a refuza furnizarea serviciilor sau de a suspenda serviciile în orice moment din motive de securitate sau alte motive.

  Comportament:

  În centrul de wellness, fiecare oaspete trebuie să respecte intimitatea și liniștea celorlalți oaspeți și să mențină liniștea.

  Este strict interzis să săriți în piscină.

  Este interzis fumatul (doar în zona special amenajată), consumul de droguri și orice activitate ilegală.

  Oaspeții trebuie să respecte regulile și cerințele privind echipamentele și facilitățile centrului de wellness. În cazul în care apare vreo daună la echipamente sau facilități, oaspetele trebuie să plătească pentru aceasta.

  Centrul de wellness nu își asumă responsabilitatea pentru obiectele personale ale oaspeților, astfel că aceștia trebuie să aibă grijă de securitatea propriilor valori.

  Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  Oaspeții trebuie să respecte nevoile celorlalți oaspeți.

  Înainte de a utiliza piscina și jacuzzi-ul, oaspeții trebuie să facă o duș abundent și să își strângă părul în coadă sau să poarte o plasă de păr în cazul persoanelor cu păr lung.

  Plata în restaurant poate fi efectuată în numerar, card bancar sau card de vacanță.

  Cazare

  În cazul rezervării unei cazări la Lobogó Resort, se presupune că oaspetele a citit, înțeles și acceptat regulile de mai jos.

  Pentru a fi cazat la Lobogó Resort, la sosire, oaspetele trebuie să prezinte următoarele documente: cartea de identitate, voucher. La ocuparea unității de cazare, vă rugăm să completați un formular de check-in conform cerințelor legale.

  Ziua de cazare începe între orele 14:00 - 21:00 (momentul în care camera poate fi preluată, check-in) și se încheie la ora 11:00 în ziua de plecare (momentul în care camera trebuie eliberată, check-out).

  La ocuparea unității de cazare, conform cerințelor legale, vă rugăm să completați un formular de check-in și să achitați contravaloarea serviciilor la sosire.

  Oaspeții noștri trebuie să anunțe pensiunea la unul dintre numerele de telefon următoare: 0266-247-545 sau 0755 066 021, în cazul în care sosesc mai târziu decât ora stabilită pentru preluarea camerei, care este ora 18:00, trebuie să anunțe recepția resortului.

  Pentru o plecare târzie (maxim 1 oră), între orele 11:00 - 12:00, cu 11 ore înainte, trebuie anunțată recepția, unde vor fi luate în considerare opțiunile disponibile pentru prelungirea șederii.

  Politica de anulare: Avansul nu este rambursabil (50% din prețul total), dar în cazul în care anularea are loc cu 3 zile înainte de check-in, suma avansului poate fi utilizată integral în orice alt moment în 2023. Anulările primite mai târziu vor duce la pierderea avansului. Lobogó Resort nu returnează avansul în caz de interdicție guvernamentală. În acest caz, avansul poate fi utilizat în orice moment în decursul anului 2023. Astfel de cazuri pot fi interdicția organizării evenimentelor din cauza coronavirusului sau închiderea completă.

  Vă rugăm să utilizați clădirile și echipamentele unității de cazare într-un mod adecvat și să respectați regulile de prevenire a incendiilor și a accidentelor.

  Este interzis aducerea și utilizarea în camere a dispozitivelor electrice (cafetieră, fier de călcat, încălzitor de apă etc.) sau a oricăror mijloace de transport (biciclete etc.).

  Este interzis aducerea animalelor pe teritoriul complexului turistic.

  În cazul oricăror daune, mici sau mari, survenite în restaurant, centru wellness sau în cameră, oaspeții sunt obligați să anunțe recepția pensiunii.

  Oaspeții sunt responsabili financiar pentru daunele produse ca urmare a utilizării improprii a locației sau încălcării regulamentului intern.

  Vă rugăm să păstrați liniștea între orele 22:00 și 8:00. Administratorul locației nu este responsabil pentru eventualele neînțelegeri sau conflicte între oaspeți, dar va lua măsurile necesare pentru menținerea ordinii și asigurarea siguranței oaspeților în incinta complexului de cazare, conform prevederilor legale.

  Pensiunea nu își asumă responsabilitatea pentru bunurile personale aduse pe teritoriul său (de exemplu, bijuterii). Oaspeții sunt obligați să-și păstreze în siguranță obiectele personale și valorile. Această responsabilitate nu cade în sarcina proprietarului. În momentul părăsirii unității de cazare, este obligatoriu să închideți ușa și ferestrele.

  Mutarea mobilei în interiorul camerei sau dintr-o încăpere în alta nu este permisă.

  Este interzisă stocarea substanțelor inflamabile, periculoase sau explozive în incinta pensiunii sau în clădirea acesteia (benzină, petrol, butelii de gaz, artificii etc.).

  În cazul detectării unui incendiu sau a altor situații neobișnuite sau a defecțiunii unei instalații, vă rugăm să anunțați imediat personalul.

  FUMATUL este INTERZIS în incinta pensiunii conform legilor în vigoare. În caz contrar, suntem nevoiți să vă cerem să părăsiți locația. Este permisă fumatul în aer liber numai în locurile desemnate. Vă rugăm să aruncați țigările în recipientul special destinat pentru aceasta.

  Este interzis aducerea oricăror arme pe teritoriul complexului turistic.

  În caz de accident sau alt eveniment extraordinar, este necesar să informați imediat conducerea unității de cazare.

  Pot fi excluși de la cazare cei care comit infracțiuni sau distrugeri intenționate, punând în pericol siguranța proprie sau a altora și perturbând liniștea oaspeților care doresc să se odihnească între orele 22:00 și 8:00. Proprietarul are dreptul să vă ceară să părăsiți unitatea de cazare în cazul în care nu respectați regulamentul intern. În caz de anulare a rezervării datorată încălcării regulamentului, suma plătită nu va fi returnată.

  Vă rugăm să vă adresați personalului unității de cazare în cazul în care aveți probleme, sugestii sau cereri!

  Vă mulțumim pentru înțelegere!

Utilizăm cookie-uri pe site-ul nostru pentru a oferi cea mai bună experiență utilizatorilor. detalii