Wellness

Wellness
Wellness

Vă așteptăm cu drag în centrul nostru de wellness, unde vă așteaptă numeroase opțiuni de răsfăț. Vă oferim o piscină de înot revigorantă și o piscină pentru copii, băi de săruri relaxante, un hamam răcoritor și diverse saune pentru regenerare completă a corpului și a spiritului. În plus, cu gama noastră variată de masaje, vă oferim o relaxare profundă și răsfăț suplimentar.

 

 

 

Piscină de înot        

Piscina noastră de înot, cu o temperatură de 28-29 °C, și dimensiunile de 13 x 8 m (104m2), nu este doar ideală pentru cei care doresc să înoate, ci și oferă elemente de relaxare completă, cum ar fi băncile subacvatice. Utilizarea colacilor de înot nu este permisă în zona piscinei.

 

 

 

 

Saună

În sauna noastră finlandeză tradițională, cu ardere pe lemne, temperatura ridicată este însoțită de o umiditate scăzută. Temperatura de 75-90 °C determină transpirație imediată, eliminând toxinele din corp și îmbunătățind starea pielii. După 10-15 minute de utilizare, se recomandă odihnă timp de 20-25 de minute. După sesiunea de saună, se recomandă răcirea cu apă rece, ceea ce normalizează tensiunea arterială și temperatura corpului, precum și îmbunătățește elasticitatea pielii. Utilizarea uleiurilor esențiale și aburirea cu apă nu sunt permise în sauna.

 

 

 

 

Baie cu săruri

În baia noastră cu săruri, avem apă sărată naturală, cu efecte terapeutice, adusă din Paraj, la o temperatură de 37 °C. Dimensiunile bazinului mic sunt de 4 x 5 m, cu o adâncime de 140 cm, iar noul bazin mai mare are dimensiunile de 5,4 x 6 metri, adică aproape 33 de metri pătrați. Pe lângă numeroasele efecte terapeutice, este recomandată pentru reumatism, afecțiuni articulare și vasculare, precum și pentru relaxare.

 

   

 

 

Piscină pentru copii

Secțiunea noastră de wellness s-a extins nu doar cu o piscină cu săruri, ci și cu o piscină pentru copii, care așteaptă cu drag cei mai mici oaspeți pentru o bălăceală. Piscina are dimensiunile de 3,9 x 4,6 metri, adică aproape 18 metri pătrați.

 

 

 

 

 

 

 

Hamam

Hamamul nostru oferă o oportunitate perfectă pentru o relaxare și revigorare maximă. Luminile speciale montate pe tavan amplifică și mai mult experiența plă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Masajul haloterapeutic

Oferim servicii de masaj într-un mediu cu aer sărat, unde puteți răsfăța simultan corpul și  sufletul, iar în plus, are efecte benefice asupra sistemului respirator.

 

 

 

 

De luni până joi, în timpul săptămânii școlare, între orele 10:00 și 13:00, desfășurăm cursuri de înot pentru școlile din zonă. Prin urmare, în aceste zile, piscina mare este rezervată pentru copii. Toate celelalte servicii sunt disponibile.

Vă mulțumim! 


Masaj balinez

Vizualizare
Utilizăm cookie-uri pe site-ul nostru pentru a oferi cea mai bună experiență utilizatorilor. detalii