Introducere

Introducere

Complexul de la Lobogó Resort oferă cazare, servicii de masă și facilități de relaxare pentru cei în căutare de odihnă în fiecare zi a anului. Restaurantul nostru îi întâmpină pe oaspeți cu un serviciu prietenos și mâncăruri delicioase. Secțiunea noastră de wellness atrage cu apă dulce și sărată, oferind posibilitatea de a face baie, iar cei mici se pot bucura de o piscină specială pentru copii. Pentru cei care preferă odihna activă, avem pârtie de schi în sezonul de iarnă și terenuri de sport în aer liber și plajă în sezonul de vară. De asemenea, recomandăm sala noastră de conferințe, care găzduiește adesea activități de teambuilding pentru grupuri mari. În sat există aproximativ 12 izvoare și fântâni de apă minerală, iar numele lor s-au uitat sau s-au schimbat de-a lungul timpului. Cele mai cunoscute sunt Izvorul Lobogó și Izvorul Maria, a căror apă rămâne îndrăgită și sănătoasă, având un ușor conținut de dioxid de carbon și un gust plăcut. Restaurantul, pensiunea și centrul de agrement sunt cele mai populare în rândul localnicilor și au primit numele de la Izvorul Lobogó. Apa izvorului Lobogó este o apă minerală carbogazoasă, sodică, clorurată, alcalină și bogată în fier. Este recomandată ca tratament pentru gastrită cronică, hipoaciditate gastrică și afecțiuni hepatice și biliare cronice. De asemenea, este recomandată pentru băi în cazul persoanelor cu afecțiuni cardiovasculare.

 

Lobogo Resort oferă o mulțime de oportunități pentru iubitorii de relaxare activă. Pe terenul de sport în aer liber puteți juca tenis, baschet sau chiar fotbal. În lunile de vară, plaja în aer liber este locul ideal pentru plajă și distracție pe malul apei. Sala de conferințe este perfectă pentru organizarea evenimentelor mari, întâlniri de afaceri sau nunți. Cu serviciile sale versatile și prietenoase față de oaspeți, Lobogo Resort îmbogățește cu siguranță experiența celor care se cazează aici cu amintiri de neuitat.

 

 

Lobogo Resort a fost construit în 1998, inițial cu 15 camere și un restaurant. În urma creșterii cererii în industria ospitalității, resortul s-a extins și a îmbunătățit constant serviciile de-a lungul anilor. În 2005, a fost inaugurată pista de schi, care a fost ulterior extinsă cu un bar de schi. Datorită cererii crescute pentru cazare, prin intermediul unui proiect, a fost construit Hunting House cu 15 camere. Serviciile de wellness au avut un mare succes, ceea ce a dus la extinderea Hunting House cu încă două clădiri, 30 de camere și o sală de conferințe. Clădirea principală a fost renovată și extinsă, iar resortul s-a extins și cu un teren de tenis și o plajă în aer liber. Serviciile de pe pista de schi au fost, de asemenea, extinse, cu un bar și o zonă de încălzire, precum și cu o pârtie pentru copii și sanie. În 2020, centrul de wellness a fost, de asemenea, extins. Astăzi, Lobogo Resort este o lanț de hoteluri modern și versatil, care atrage interesul a numeroși oaspeți.

 

A Lobogo Resort este mândru de angajații talentați și dedicați care lucrează ca o echipă unită pentru confortul și satisfacția oaspeților. Bucătarii noștri experimentați pregătesc mâncăruri creative și gustoase care încântă papilele gustative ale oaspeților noștri. Chelnerii noștri veseli și atenți se asigură că oaspeții beneficiază întotdeauna de un serviciu excelent. Barista noștri entuziaști se ocupă de băuturile de cafea proaspete și gustoase care încântă papilele gustative ale oaspeților. Receptionerii noștri primesc mereu oaspeții cu zâmbetul pe buze și le oferă asistență pentru check-in și check-out fără probleme, oferind informații utile despre atracțiile din jur. Personalul nostru de curățenie asigură un nivel înalt de curățenie și ordine pe întreg teritoriul resortului, astfel încât oaspeții să se poată relaxa întotdeauna într-un mediu plăcut și curat. Agenta noastră de relații cu clienții, prin competența și atenția sa, ajută la satisfacerea nevoilor oaspeților, îndeplinind toate dorințele lor. Fiecare angajat colaborează și își coordonează eforturile pentru ca fiecare oaspete al Lobogo Resort să plece cu amintiri de neuitat.

 

Băile homorod

Băile homorod este situat în valea râului Nagy-Homoród și a pârâului Fürdő, între Odorheiu Secuiesc și Miercurea Ciuc.

Apele sale minerale erau cunoscute încă din perioada romană, însă dezvoltarea spectaculoasă a început în secolul al XIX-lea, când au început să amenajeze zona izvoarelor, construind vile, restaurante, promenade și pavilioane de muzică. În perioada comunistă, vilele cu proprietate privată au fost naționalizate. În decursul ultimelor decenii, starea lor s-a deteriorat semnificativ, devenind doar umbra ceea ce au fost odată.

Numele aproximativ a 12 izvoare și fântâni de apă minerală de pe teritoriul localității au căzut în uitare sau s-au schimbat de-a lungul timpului, însă cele mai cunoscute, izvoarele Lobogó și Mária, sunt încă populare astăzi, apa lor ușor acidulată fiind considerată sănătoasă și gustoasă.

Restaurantul, pensiunea și centrul de agrement poartă numele Lobogó, fiind cele mai apreciate de către localnici.

Apa izvorului Lobogó este o apă minerală acidulată, sodică, clorurată, alcalină și bogată în fier. Este recomandată ca tratament pentru gastrită cronică cu aciditate scăzută sau deficit de acid, precum și pentru afecțiuni cronice ale ficatului și vezicii biliare. Este recomandată și ca apă de baie pentru persoanele care suferă de afecțiuni cardiovasculare.

8

Clădirii

6

Piscină

51

Camere

19

Opțiuni de program

Au zis despre noi

Utilizăm cookie-uri pe site-ul nostru pentru a oferi cea mai bună experiență utilizatorilor. detalii